Salı, Ekim 22, 2024
spot_img

TÜBAD Anıtkabir’deydi

- Reklam-

Türkiye Antrenörleri Derneği (), Anıtkabir ziyaretiyle 20. kuruluş yıl dönümü kutlamalarını başlattı. Dernek başkanı, yönetim kurulu üyeleri, onursal üyeler ve eski başkanların katılımıyla gerçekleşen ziyarette, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları anıldı, saygı duruşunda bulunuldu.

TÜBAD Başkanı ‘in Anıtkabir Özel Defteri’ne yazdığı mesajda, “Aziz Atatürk, bugün burada, senin manevi huzurunda bulunmaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz. Basketbol Antrenörleri Derneği olarak, senin gösterdiğin yolda ilerlemenin, ülkemize ve gençlerimize hizmet etmenin heyecanını yaşıyoruz. Sporun birleştirici gücünü kullanarak, ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz,” ifadelerine yer verdi.

TÜBAD’ın 20. yıl kutlamaları kapsamında, Türkiye genelinde bir yıl boyunca panel, çalıştay, şenlik, seminer ve sosyal sorumluluk projeleri gibi çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Bu etkinliklerin amacı, antrenörlerin basketbol vizyonlarını geliştirmek, ilham kaynağı olmak, sosyal ve hukuki haklar konusunda bilgilendirmek ve Türk antrenörler arasında dayanışmayı artırmak.

Etkinlik takvimi 13-15 Ağustos tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek Tübad Minikler Şenliği ile devam edecek. Farklı illerden gelecek 12 yaş grubu
takımlarımızın katılımıyla gerçekleştirilecek bu etkinlik, genç yeteneklerimize basketbol sevgisini aşılamayı, antrenörlerimize ise yaş grubuna uygun teknik uygulamalar hakkında bilgilerini geliştirmeyi hedefliyor.

TÜBAD Anıtkabir'deydi

- Reklam-

2 YORUMLAR

  1. “Elimizden geleni yapacağımıza” diye söz veriyorsanız bu kadar yapılan yanlışa niye ses çıkmıyor? Çok mu zor bu federasyona ses çıkarmak ve doğru kişi ve kişileri desteklemek? Önünüzde bir seçim var. Basketbol her gün kötüye gidiyor. Elinizi taşın altına koyun artık

  2. Birisi rumuzlu arkadaşa cevaben ;
    Tepki veremezler neden biliyor musun ? Çünkü her şeylerini federasyon karşılıyorda ondan bir nevi sarı sendika.
    Dernek binası, elektrik, su,telefon üzerine nakdi destekleme parası.
    Nasıl görüş belirtebilir muhteremler ? Anıtkabir’e bile federasyon lojistik desteği ile gelebilirler ancak .Kaç yıldır aynı yüzler antrenör eğitimi dışında yaptıkları bir icraat söyleyebilir miyiz?
    Hep aynı yüzler, millet eskinin hatırına sadece sineye çekiyor . utanma ve sıkılma olur biraz insanda.
    Ne anlatacaksınız seminerlerde genç antrenörlere ? Yabancı oyuncu nasıl devşirilir ? Oyuncu menajerleri ile nasıl geçinilir ? Bu konu başlıkları ile başlayın yeni döneme hem nasıl olsa kim gelirse gesin gelene ağam, gidene paşam yaptığınız için yeni dönemde de Eğitim Kurulu ve Tübad görevlerine mutlaka devam eder . Bu arada Turgay Demirel ‘in devamı diye istemedikleri Harun Erdenay ‘da federasyonda göreve başlamış ilk iş Yönetim kurulu olarak toplanıp ona tebriğe gideceklerdir zannımca .
    Basketbol onlarsız olmaz,olamaz.
    Yeni dernek kurulsun yönetiminde hep gençler olsun artık yeter….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

33,250TakipçilerTakip Et
37,476TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi
online terapi