Cumartesi, Eylül 7, 2024
spot_img

U17 Milliler’den Bronz Madalya

- Reklam-

U17 Milliler 3.lük maçında ‘yı 101-78 yenerek bronz madalyayı göğsüne taktı. Grup maçlarında bizi parçalayan Yeni Zelanda’ya karşı bu sefer müthiş eforla ve harika hücum ederek cevap verdik. Derin Can’ın yıldız performansı da bugüne denk gelince kötü başlayan turnuvayı madalyayla bitirdik. Milliler maç boyunca turnuvanın en iyi hücum performanslarından birini sergilerken Yeni Zelanda’nın da yorgun olduğu zaman zaman dikkat çekti.

Derin Can 6 üçlük isabetiyle 27 sayı 8 ribaund 4 asist ile turnuvanın en iyi tek maç performanslarından birine imza attı. Sarp Coşkun sadece 18 dakikada 16 sayı üretirken en kritik yerlerde devreye girdi. Turnuva boyunca takımın en skoreri olan turnuvanın da en skorer oyuncularından biri olan da yavaş başladığı mücadeleyi bir şekilde 16 sayıyla tamamlamayı başardı.

Maça Yeni Zelanda çok iyi başladı ama Derin Can’ın oyuna girmesiyle beraber kendimize geldik. Müthiş bir çeyrek oynayan Derin Can üst üste üçlüklerle skor üstünlüğünü tarafımıza getirdi. Çeyrek sonunda farkı çift haneler seviyesine getirirken Elezay’ın son saniye smacıyla 25-16 ilk çeyreği önde tamamladık.

İkinci çeyreğe 8-2’lik seriyle başlayınca fark da 15 sayı civarına geldi. Rakibi çok sayıda top kaybına zorlayınca iyice ritm bulduk. Çeyreğin ikinci kısmında bir süre kontrolü yitirsek de çeyreğin son kısmında yine müthiş oynadık Yavuz Selim’in son saniye isabetiyle 48-33 devreyi önde geçtik.

Üçüncü çeyreğin ikinci dakikasında farkı 21 sayıya kadar çıkardık yine Derin Can’ın üçlüğüyle. Bu dakikadan sonra Crate’i durdurmakta çok zorlanınca fark da eridi. 11 sayıya inen farkkın ardından Atahan ve Cengiz devreye girip çok kritik isabetler buldu. Bu sefer de Kaan’ın son saniye üçlüğüyle son çeyreğe 73-53 önde gittik.

Son çeyrekte de rakibe hiç ama dedirtmeden farkı koruduk. Farklı oyunculardan katkı alırken Derin Can liderliğe devam etti. Çeyreğin ortalarında şanssız bir şekilde düşüp sakatlanan Cengiz kenarda iyi gözüktü ve güzel maçta tatsızlık yaşanmasının da önüne geçti. Derin Can kendisine gereksiz bir çelme ta.kan rakibiyle söz dalaşına girince karşılıklı teknik fauller geldi. İyi yüzdeyle dış atış kullanmaya devam edince farkı da 20 sayı civarında tuttuk. Karşılaşmadan 101-78 galip ayrıldık.

Cengiz Coşkun 16 sayı (3/7 üçlük), 2 ribaund, Atahan Akbaş 9 sayı, 4 ribaund, 2 asist Mert Kocagözoğlu 15 sayı (3/6 üçlük), 3 ribaund, 4 asist, Derin Can Üstün 27 sayı (6/10 üçlük), 8 ribaund, 4 asist, Kaan Onat 16 sayı, 8 ribaund, 4 asistle oynadı.

- Reklam-

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

33,250TakipçilerTakip Et
37,202TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi
online terapi