Cuma, Ekim 18, 2024
spot_img

Deveciler: Ligi Acayip Bir Yerde Bitireceğiz

- Reklam-

Yukatel Başkanı Veli Deveciler, kulübün sosyal medya hesabında taraftarlardan gelen soruları yanıtladı.

Yeni sezonda hedeflerinin büyük olduğunu söyleyen Başkan Deveciler, “Bu yıl herkes bizi konuşacak. Ligi acayip bir yerde bitireceğiz. Çok önemli oyuncular takıma katılacak. Denizli halkının desteğini bekliyoruz. Hedefimiz play-off. çalışmalarımı devam ediyor, kısa bir süre içerisinde de yerli ve yabancı birçok oyuncuyu açıklayacağız. Sadece Denizli ve Türkiye değil. Avrupa’da ses getirecek isimlerle yola çıkacağız. Oyuncuları görünce de herkes bizim hedefimizin en olduğunu fark edecek.” ifadelerini kullandı.

Deveciler şöyle devam etti: “Planlarımız play-off ve Avrupa üzerine kurulu. Doğru planlama ile hedeflerimize ulaşacağız. Bugüne kadar ciddi yatırımlar yaptık. Mali anlamda kulübü zorlamayacak yerli ve yabancı oyuncular ile yol alıyorduk. Doğru oyuncuları bulduk ve sonrasında da hepsi iyi takımlara gitti. 3 yılda yanıldığımız oyuncu olmadı. Avrupa’da herkes Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ni tanıyor ve yapılan işleri görüyor. Bu sayede de oyuncuları getirmemiz kolaylaşıyor. Kulübün parasını doğru kullandık, misyon ve misyonumuz gereği ciddi çalışmalar yaptık.”

Koç ile ciddi bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Deveciler, “‘den Süper Lige çıktığımızda takımlar çok güçlüydü. Elimizdeki imkanlar çerçevesinde atılımlar yapmaya çalıştık. Çok değerli ancak bugüne kadar bu değeri ve ilgiyi görememiş oyunculara gittik. 400 bin dolarlık oyuncuyu Denizli’ye 100-150 bin dolara getirdik. 3 yıl boyunca temel prensibimiz bu oldu. Gelen oyuncuların öyküleri vardı, biz sunduğumuz projelerle önemli oyuncuları uygun rakamlara getirdik. Geldiğimiz noktada Yukatel Merkezefendi’yi dünyada tanımayan adamı, oyuncu yok. İletişime geçtiğimiz oyuncular koşarak gelmek istiyor. 3 yıllık emeğin karşılığını almaya başladık.” diye konuştu.

- Reklam-

1 Yorum

  1. Önemli olan yabancı parlatmak,hata yapsalar dahi sahada tutmak,onlara kariyer basamağı olmak değil kendi evladına şans verip,
    yetiştirmek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

33,250TakipçilerTakip Et
37,489TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi
online terapi