Pazar, Eylül 8, 2024
spot_img

Hakan Yapar: Sıra Dokuzuncuda…

- Reklam-

Hakan Yapar sezon ortasında, o ana kadar 2 galibiyet alabilmiş, açık ara sonuncu bir takıma gelmişti. Yapar’la birlikte kadroya katılan yeni isimler, seri galibiyetlerle orta sıralara yükselip olay off’ları zorlayacak konuma gelmişti.

Heyecanlı ve hareketli bir sezonun ardından Hakan Yapar 1,5 yıllık sözleşme gereği ‘nde devam ediyor. Ankaragücü bu defa çok farklı bir kadro oluşumuna gitti ve takıların çoğu koçunu bile belirlememişken transferlerini bir yabancı dışında tamamladı.

Söz Ankaragücü kaptanı Hakan Yapar’da…

  • Geçen sezon geldiğimizde görevimiz çok zordu. İki galibiyetle son sıradaydık. Kurulan yeni kadroyla birlikte ivme kazandık, kaybetme psikolojisinden kurtulup kazanmaya başladık.
  • Kendimizi yukarı atınca play off hesabı yapmaya başladık. Balıkesir, , Haremspor maçlarından birini dahi kazansak averajla kaybettiğimiz play off’ları yakalayacaktık.
  • Sonuçta ilk hedef kurtulmaktı ve genel olarak güzel bitirdik. Play off’lara kalsak herşey olabilirdi çünkü üzerimizde baskı yoktu. Çok rahat oynayıp belki de BSL’ye çıkardık.
  • Ankaragücü ile 1,5 yıllık sözleşmenin ilk yarın sezonu kurtulmakla ilgiliydi. Şimdi ikinci görevimiz, yani şampiyonluk sırada.
  • Halil Abi çok iyi bir kadro kurdu. Kendisini kanıtlamış deneyimli oyucular ve çok yetenekli, gelişime açık gençlerle iddialı bir yolculuğa başlıyoruz.
  • Deniz Kılıçlı da bize çok katkı verecek. Kimyayı oluşturabilirsek ligi birinci bitirebilecek potansiyele sahibiz.
  • Geçmişte Aliağa Belediyesi, Tranzzon, , Sakarya BŞB, , Merkezefendi Belediyesi, ve Bodrum’la TBL’den BSL’ye yükselen mücadelelerin bir parçasıydım. Şimdi aynı onuru dokuzuncu kez Ankaragücü’nde yaşamak istiyorum. Güzel bir oluşumumuz var ve heyecanlıyız.
  • Halil Abi oyuncuya inisitayif veriyor. Tabii çok deneyimli bir koç ve oyunculardan maksimum verip almanın yollarını biliyor. Bununla birlikte kolay antrenör değil de değil çünkü çalışan, sahiplenen oyuncu görmek istiyor. Bunlar hem takımın, hem oyuncunun lehine istekler…
- Reklam-

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

33,250TakipçilerTakip Et
37,204TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi
online terapi