Perşembe, Eylül 19, 2024
spot_img

Rum Kesimi’nde Panathinaikos Taraftarından Türkiye Aleyhinde Pankart

- Reklam-

Panathinaikos ve Maccabi arasında Kıbrıs Rum Kesimi’nde oynanan hazırlık maçında taraftarları aleyhinde pankart açtı.. Panathinaikos taraftarlarının açtığı pankartta “Türklerden Kanlı Kıbrıs İşgali” yazılı idi. Pankartta Türkiye’nin olduğu kısım kanlı olarak resmedildi.

Bilindiği gibi Panathinaikos’ta koç ‘la birlikte bu sezon kadroya katılan ve de bulunuyor. Ataman’ın tribünlerde bu pankartın açılmasından sonra pozisyon yokken kendisini diskalifiye ettirmesi dikkatleri çekti ve bilerek atıldığı yorumu yapıldı.

- Reklam-

18 YORUMLAR

  1. En çok merak ettiğim konu şu, sloukas Fenerbahçe’de oynarken bir pankartı tutmadı diye Cumhuriyetin Bekçisi bir kulübü suçlayanlar şimdi ne diyecekler ve ne düşünüyorlar? Şimdi önlerinde bir test* var: Ataman’ın istifa edip onurlu bir duruş göstereceğini düşünüyorum, eğer etmezse sahadan atılması bir gösteriden ibaret kalır. Bu saatten sonra ne ömer ne de cedi orada durmamalı çünkü bu ne spor ne de basketbolla ilgili, bu andan itibaren bir “Ulusal Onur” sorunudur, gerekiyorsa Türk Devleti antrenör ve oyuncuların maaşlarını üstlenmeli ve bu saygısızlığı yapanları cezalandırmalıdır. ŞİMDİ HERKESİN MİLLİYETÇİLİĞİNİN *TEST ZAMANIDIR, BEKLENTİM BUDUR.

    • Değerli üstad, yorumunun gerekiyorsa Türk devleti maaşları üstlenmeli kısmı hariç hepsine katılıyorum. Koç ve iki oyuncu derhal o takımdan ayrılıp kontratlarını fesh etmelidir. Milliyetçilik ve vatanseverlik parayla,pulla ölçülemez,bazı şeylerin parayla karşılığı yoktur üstelik bu insanların paraya da ihtiyacı yok. Gerçi 29 Ekim ve 19 Mayıs’da Atatürk paylaşımı yaptılar diye yunan takımlarından gönderilenler için ağzını açıp tek kelime edemeyen tepki veremeyen sözde Atatürkçü,
      milliyetçi koç şimdi gerekeni yapar mı, milli takıma gelmeyen diğerleri de şimdi milliliklerini gösterirler mi, hiç sanmam, umarım mahçup olurum…

    • Hayatımda duyduğum en saçma öneri herhalde budur. Bu pankart OAKA’da açılsaydı dediğiniz mantıklı olabilirdi ancak Atina’da böyle bir durum yaşanmadı ve yaşanacağını da sanmam. Saha ortasına rakip oyuncuları dövmeye giren Ali Koç’un oğlu için herhangi bir öneriniz oldu mu? Mesela FB’li oyuncuların tüm maaşını ödeyip Euroleague’den FB’nin men edilmesi gerektiği gibi.

      • Atina ile Kıbrıs Rum kesimi farklı mı sanıyorsun? Atina’da geçmişte Türk bayrağı yakılmadı mı? Atina’da Atatürk’ü andıkları için kulüplerinden yollanan Türkler olmadı mı? Ali Koç’un genç oğlu sahaya girdi doğru da birilerini dövmeye mi yeltendi? O fiziğiyle kendinden iki misli adamları mı dövecek? Boğaz kesme hareketi yapan oyuncuya her yerde tepki verilir, sapla samanı ayıramıyorsan o senin eksikliğin ve Fenerbahçe düşmanlığını da git başka yerde yap !

      • Hahahhaha ya bunlar çok komik adamlar hiç kafanı yorma…Koşa koşa 3 kuruş için Girit turnuvasına gittiler , özellikle yazdım arkadaşlar ses verin deyu ama biri ses çıkaramadı… Sahibinin sesi bunlar…

        • Fb ses veremedi doğru , takımlarından biri olan gs futbol takımı paok ile maç yapacak ses çıkarsın, çıkarın da görelim bakalım? Ve sahibinin sesi demişken de sahibin ergine yazdıklarından belli ki senden alası olmaz, olamaz.

    • 19 Mayıs nedeniyle gönderilen futbolcunun kendi takımı, spor bakanlığı ve futbol federasyonu ne açıklama yaptılar, futbol fanatikleri bir yazsın buraya.
      Ergin hocanın milliyetçiliği fazla geldi size.

      • 19 Mayıs’ta Fb ve diğerleri açıklama yapmadı ve 29 Ekim’de de Gs’li Ataman Güneyligil paylaşım yaptı ona da kimse ne açıklama yaptı ne de tepki verdi, bunun için ne diyeceksin? Ve bu işin futbol fanatikliği ile ilgisi yok ülke çıkarı ve milli değerlerle var da senin gibiler anlayamaz!

      • Başarısız olduğu halde hala milyonlarca euroya milli takım koçluğu yapan, Türk oyuncu yetiştirme ve geliştirme konusunda ülkeye zerre katkısı olmamış, ülkem ve milletim kırmızı çizgim deyip de o pankarta ve ülkemiz ile Atatürk hakkındaki diğer rezilliklere karşı vermesi gereken tepkiyi verememiş, ülkenin kurucusuna ayyaş diyen adama kendisini milli takım koçu yaptı diye döne döne teşekkür etmiş biri mi milliyetci ve onun mu milliyetçiliği bize fazla geldi eyy ergin yağcısı,yalaka…

        • sporsever sensin biliyorum. kaldığın yerden boş yapmaya devam. Yahu dediklerinde bir standart olsun be kardeşim. Daha 2 gün önce bayıldığın başkanın forma götürmedi mi? Kulubün ne açıklama yapmış ki herşeyi bir kişiden bekliyorsun. Ama katıldığım bir nokta var, Ergin Hoca milli takımı bırakmalı. İşte o zaman gelsin olimpiyat şampiyonluğu.

  2. fenerbahçeliyim ergin atamandaki yürek kimsede yok…çok dikkat çekici bir uyarı yapmış yunan taraftara ne demek istediği ortada… devam ederseniz istifa ederim diyor

    • Bu rezilliğin devamı falan olmaz. Kendini Türk sayan ve yürekli ! biri bu olay karşısında anında istifa ederdi gerçi daha önce Atatürk paylaşımı yaptılar diye pana’dan ve paok’dan yollanan voleybol hocası ve futbolcu için tepki vermeyen şimdi istifa eder mi ayrı tabii.

  3. Ergin hocama helal olsun. Anlık tepkisini vererek kamu oyununun dikkatini çekmeyi başardı. Şimdi uzun vadede ne olacak göreceğiz. Pana tarafı özür dilemezse Ergin hoca tek taraflı fesih edip ayrılabilir. Burada devletin ve federasyonun duruşu çok kritik. Hocanın arkasında durduklarını göstermeleri gerekiyor.

  4. Yani ne bekliyorlardı merak ettim. Rum kimliği ve siyaseti Türk düşmanlığı üzerine inşa edilmiştir. Okullarda, medyada, çok etkin olan kilisede hergün Türk düşmanlığı için beyin yıkama en aşırı şekilde devam eder. TV dizilerinde bile bu aşılanır. Yunanistan’da da fanatik kesimler oldukça güçlüdür. Elbette spor ile siyaseti karıştırmamak lazım ancak konu Yunanistan ve RUm Kesimi ise bu kaçınılmazdır. Burada ya sineye çıkıp yarabbi şükür deyip klübe ve ülkeye güzellemelere devam edecekler yada onurlu bir duruş sergileyecekler. Tabii ki 1. si olacak ancak yinede övgünün yalakalık boyutlarına varmaması laqzım

  5. Yunanistandaki lig maçlarında her deplasman takımı özellikle Olympiacos taraftarları ; maç esnasında mağlubiyet olasılığı yaklaşınca Ergin Ataman’ı ve Türk oyuncuları proveke etmek için pankart açarlarsa ne olacak ?

  6. Burada yorum yapanların internete bakmadan Kıbrıs konusunu bilmedikleri çok açık ama burası Türkiye, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların cenneti. Anlayamadığım konu sahadan atılmanın neresi kahramanlık? Oyundan atılma pankartı açanların umurunda mı? Yine ameliyat çok çok başarılı ama hasta sizlere ömür… Kimin umurunda acaba? Rahmetli Bülent Ecevit bunların kafasında olsaydı kıbrıs bir kan gölüne dönmüştü. Yapan bir ülkeden konuşan bir ülkeye. Zaten ne desek boş, olay hamasi barış mesajlarıyla kapatılıyor. Ne yazık ki katiller bir kez daha haklı çıkıyor, yaptıkları yanlarına kalıyor, yine doğanın gereği konuşanlar değil yapanlar kazanıyor. Bu kafa bu sümsüklükle her şeyini kaybetmeye açıktır, bu hareketin karşılığı sahadan atılmaksa teröristlere pamuk şekeri atıp zafer ve barış türküleri söyleyelim. Bu yalanlarla büyüyenlerin durumu ortada, bizanslıların durumuyla aynı: bizanslılar Fatih Sultan Mehmet İstanbul kapılarındayken meleklerin cinsiyetini tartışıyormuş… Konuyu anlayamayan, bilgisi olmayanların sustuğu, konuşanların değil yapanların egemen olduğu gün umudun ışığı üzerimize doğacaktır. Tarih konuşanları değil yapanları yazar, beni boşverin, Ataman’ı yaptıklarıyla mı yoksa konuştuklarıyla mı hatırlayacaksınız?

  7. Kabullenilmiş Çaresizlik ülkesinde, rezil olmadık şey kalmadı sıra kavramlara göbek attırmaya geldi. Bazı meczubiyet mensuplarına göre: hak aramak: ağlamak, adalet istemek: çaresizlik, doğruları anlatmak: cehalet olunca her konuda sonuç doğal olarak sıfır oluyor. Yaşamın gerçeklerine takla attırmaya çalışınca olanlar Kapıkule sınırını aşamıyor. Bu durum şuna benziyor, gariban bir ailenin çocuğu “baba açım” diyor, baba da ona “evladım sabret” deyip gidip protesto gösterisi yapıp kahraman mı oluyor? Çocuk hala aç, sorun hala ortada, Burada olay bir spor olayı değil, şımarık, tuttuğunu koparan, her şeyden sıyrılıp haklı çıkan haksızlara dur diyebilme sorunudur, hamasi kahramanlık tefrikaları gerçeği değiştirmez. Bu züppeler ne yapıp edip yine kazanmışlardır, siz hala meleklerin cinsiyetini tartışın, atı alan Üsküdar’ı geçti, Ataman’da bir avuç Türk gözünde kahraman oldu!!!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

33,250TakipçilerTakip Et
37,357TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi
online terapi