Pazartesi, Eylül 16, 2024
spot_img

Yenice: Avrupa’nın Gözü Kulağı Bizde Olacak

- Reklam-

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Genel Menajeri Evren Yenice, “Bu sezon yola büyük hedeflerle çıkıyoruz. Avrupa’nın gözü kulağı bizde olacak” ifadelerini kullandı.

Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde büyük hedeflerle yola çıkan yeşil-siyahlılar ilk olarak ‘ta 30 Ağustos’ta Lokomotiv Kuban, 1 Eylül’de de ile karşılaşacak. Ardından da 5-7 Eylül tarihleri arasında ‘ta boy gösterecek olan Denizli ekibi; , Bahçeşehir Koleji ve Manisa BBSK ile kozlarını paylaşacak.
DENİZLİ CUP 12-14 EYLÜL’DE
Potanın horozları 12-14 Eylül tarihleri arasında Denizli Cup 2024’e ev sahipliği yapacak. Turnuvaya katılacak olan takımlar ise önümüzdeki günlerde belli olacak. Temsilcimiz sezon öncesi son maçlarını da PINAR CUP’ta; 20 Eylül’de Pınar Karşıyaka, 21 Eylül’de de BC Promitheas Patras ile yapacak ve ligi beklemeye koyulacak.

YENİCE İDDİALI KONUŞTU
Sezon öncesi birbirinden güçlü takımlarla zorluk seviyesi yüksek maçlara çıkacaklarını söyleyen Yukatel Merkezefendi Belediyesi Genel Menajeri Evren Yenice, “3 yıldır başarıyla temsil ettiğimiz Denizli’miz için yeniden daha güçlü şekilde yola çıkacağız. İç ve dış transferde çalışmalarımız devam ediyor. Bu sezon ligde adımızdan sıkça söz ettireceğiz ve ligin iddialı ekiplerinden biri olacağız. Bu sebeple sezon öncesi kamplar bizim için çok önemli. Yoğun ve sıkı bir maç trafiği bizi bekliyor. Elimizden gelenin fazlasını yaparak Denizli’ye layık olacağız. Teknik ekip, oyuncu grubumuz ve yönetimimizle uyum içerisinde çalışıyoruz. Bunun yansımasını da herkese göstereceğiz. Her zaman olduğu gibi bu sezonda Avrupa’nın gözü kulağı bizde olacak.” ifadelerini kullandı.

- Reklam-

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

33,250TakipçilerTakip Et
37,350TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi
online terapi