Cumartesi, Haziran 29, 2024
spot_img

İlk Yarı HENTBOL, İkinci Yarı FUTBOL (Halil Üner)

  1. dakikada 10 kişi kalan Çekya karşısında takımımız rakip ceza sahası civarında hentbol maçı dizilişi ile yerleşip aynı düzende pas yaptılar (yavaş ve statik). Rakip de yaratıcılıktan uzak bu hücumumuz sayesinde rahatladı ve 10 kişiyle yorulmadan defans yaptı. Bu bölge savunmasına karşı gap(aralık)lere topsuz koşular yapmadığımız gibi kaleye şut teşebbüsünde de bulunmadık.
    Savunmada yorulmayan Çek takımı hücuma daha diri çıkıp pozisyonlar yakaladı, Mert’in kapadığı yüzde yüz gollük iki net pozisyonları vardı.

Tabii bu arada spor kamuoyu olarak her zamanki abartma ve gereksiz konuşmalarla Arda gibi kabiliyetli bir çocuğu da kaybetmek üzereyiz. Bu çocuğu kullanarak antrenörü eleştiren çok bilmişler bugün sahada hiçbir varlık gösteremeyen ARDA’NIN KÖTÜ PERFORMANSINDAN SORUMLUDUR.

İlk yarı HENTBOL oynayan Milli takımımız ikinci yarı FUTBOLA döndü, Kaleye şut atmayı akıl eden Hakan süper bir gol attı.

Golden sonra ise takımımız futbolu bırakıp yer jimnastiğine döndü. Fiziksel oynayan Çekya’ya karşı her ikili mücadelede kendini yere atıp faul bekleyen bir Milli takım vardı. Allah’tan bizim futbol bilmişlerinin beğenmediği antrenörümüz yerinde oyuncu değişiklikleri yaparak fiziksel dirilişi sağladı ve Cenk hamlesiyle de sonuca etki etti ve Milli Takımımızı ilk onaltiya sokarak iki gündür aleyhinde konuşanlara dersini verdi.

Merak ettiğim şey ise iki gün önce konuştukları şeyleri dinleyip 16 şansı olan bir takımın antrenörünü oyuncu tercihleriyle ilgili eleştirip antrenörü oyuncularla karşı karşıya getirmeye kalkan bu bilmişler utanıyorlar mı? HİÇ ZANNETMİYORUM. BUNLAR BU DAVRANIŞLARLA BESLENEN İÇİMİZDEKİ İRLANDALILAR. BANA TEK TEK İSMİNİZİ SÖYLETMEYİN VE ÇOK ÖNEMLİ BİR TURNUVADA OLDUĞUNUZU UNUTMAYIN. TURNUVA BİTTİĞİNDE İÇİNİZDEKİ O BİTMEZ EGOYU VE KİNİ KENDİ KENDİNİZLE TARTIŞIRSINIZ. DİNLEMEYE DE HİÇ NİYETİM YOK.

1 Yorum

  1. Allah’tan içimizdeki Papua Yeni Gineliler demedin Koç 🙂 🙂 🙂 Başka hesaplar yaparak kendi çıkarlarını korumak isteyen başkanlar oldukça sosyal medyadaki paralı trolleri ile bu saçma sapan videolar, fotoğraflar, fitne , fesat hep olacak!!! İlk milli maç öncesi bir nevi basın açıklaması yapan kendi menfaatlerini milli menfaatlerden üstünde gören başkanlar varken bunlara şaşırmamalı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler