Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Necmi Ton Vefat Etti

Eski milli basketbolculardan ve antrenörlerden Necmi Ton yaşamını yitirdi. Halen NCAA’de antrenörlük yapan Ali Ton’un da babası olan Necmi Ton oyunculuk yaşamının büyük bölümünü Beşiktaş’ta geçirdi, Şekerspor, Karşıyaka ve Oyak Renault formaları da giydi. Ton başta Oyak Renauşt olmak üzere çeşitli takımlarda da antrenör olarak görev yaptı.

Necmi Ton, Perşembe günü Bursa Ulu Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Başımız sağolsun…

Necip Kapanlı’nın notu: Harika bir insan, harika bir baba, harika bir eş, harika bir sporcuydu… Türk basketbolunun gelmiş geçmiş en iyi savunmacılarından biriydi… Bu çalışkanlığı çocuklarına da yansıdı. Eşi Handan ile birlikte örnek bir çifttiler… Acımız çok büyük…

9 YORUMLAR

  1. Necmi Ton benim için çok iyi bir dost, gerçek bir ağabey ve yol göstericiydi. Evlerine defalarca konuk olmuş, yemeğini yemiş, röportajlarını yapmış bir gazeteciyim. Çok üzgünüm. Başta eşi sevgili Handan abla ile pırlanta gibi iki evladı Zeynep ve Ali’ye baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olur inşallah. Yeri gelmişken fotoğraftaki bir detaya dikkati çekmek istiyorum. Siyah beyaz karede ribaundu alan Necmi ağabey değil de sanki Nadir Vekiloğlu gibi geldi bana. Arkadaki 9 numara da Kemal Erdenay. Acaba yanılıyor muyum?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi