Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Berat Gök: Geçen sezonun üzerine çıkmak istiyoruz

Finalspor kuşkusuz TBL’nin yıllardır en istikrarlı, oyuncular açısından en güvenli kulüplerinden biri.
Büyük bütçelerle yola çıkmasa da bir sezon hariç hedeflerini hemen hemen tutturan, ayağını yorganına göre uzatan, İhsan Özen gibi örnek bir başkana sahip olan Finalspor bu sezon sanki yerli transferleriyle hedefini “bir tık” yükseltti. Elbette şampiyonluk için kadro kuranlarla arasında ciddi bütçe farkı hala var.

Koç Berat Gök ile yeni sezonu konuştuk ve şu yanıtları aldık…

  • Enstrümanlarımız geçen sezona göre daha fazla ve seçtiğimiz oyunculara bağlı olarak felsefemiz tempolu basketbol üzerine kurulu. Maç kazanmaya çalışırken, izleyenlere de iyi şeyler seyrettirebilmemiz gerekiyor. Kadromuzun bir diğer özelliği ise çok karakterli oyunculardan oluşması.
  • Ligde çok güçlü, çok iddialı takımlar var ama biz geçen senenin üzerinde iş yapmayı hayal ediyoruz.
  • Bizde garantili huzur ve güven ortamı var. Nitekim kulübün ve takımın yerleşmiş bu tavrı oyuncular açısından tercih nedeni oluyor.
  • Kazanmak değil, mücadele etmek üzerine kurulmuş sistemimiz var. Oyuncu sorunluluk alanı istiyor, biz de bunu veriyoruz. Oyuncu yolda koşmayı biliyor, biz yoldan çıktıklarında müdahale ediyoruz. Pozitif hata konusunda sınır yok… Negatif hata yani kötü niyet ve tembellikten kaynaklanan hatalar konusunda ise hoşgörümüz yok.
  • Kerem, İlker, bir çok oyuncu, hatta yabancılar kulübün yapısı ve takımın basketbol anlayışımızdan dolayı bizi seçti. Can ve Recep’e de “takım sizin” dedik, müthiş sahiplendiler…
  • Biz antrenörlerin bir misyonu da oyunu insanlara sevdirmek. İnsanlar durağan basketbolu sevmiyor. Biz tempolu oynayarak hücum sayını da arttıracak ve izlenmesi hoşa giden basketbol oynayacağız.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi