Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Beşok: Kadromuzu ilk tercihlerimizle oluşturmayı başardık

Ankara’da Ormanspor’un düzenlediği turnuvada üç maçı da kazanan Semt77 Yalovaspor’un koçu Faruk Beşok, bu hafta sonu Erokspor ve Çayırova ile oynayacakları maçların ardından daha takımlar ilgili daha sağlıklı yorumlar yapabileceklerini söyledi.

Geçen sezon finalde kaybeden takımın hedeflerini yine yüksek tutmasının çok değerli olduğunu belirten Beşok, “Yalovaspor doğru yolda ilerleyen bir kulüp. Basketbolu çok seven yönetimi, kulübün gelişmesi için elinden geleni yapıyor. Bir TBL takımının, TB2L’de pilot takımı olması dahi buranın bir basketbol kulübü olduğunu anlatmaya yeter.” dedi.

Beşok şöyle konuştu:
“Transferde yüzde 90 ilk tercihlerimizi kadromuza kattık. Brendon Walters ilk günden takıma ve arkadaşlarına uyum sağladı. Ricky Tarrant zaten Türk basketbolunu bilen, BSL deneyimi olan kaliteli bir oyuncu. Kadromuzda tuttuğumuz yerliler karakterleriyle, basketbol bilgileri ile üst düzeydeler. Ayrıca Ege Özçelik, Eren Özen gibi gençler hem bize yardımcı olacak, hem de çifte lisansla Yalovaspor’un pilot takımı olan Acarspor ile TB2L’de oynayacak. Pınar Karşıyaka’da süre bulamayan ancak Ufuk sarıca ile çalışma fırsatı bulan Ali Efe Barış da bize güç katacak.

Bir önceki sezon ligden düşen, geçen sezon BSL’ye çıkma şansını finalde kaybeden bir kulübün aynı istekle devam etmesi gerçekten çok değerli. Umarım sezon sonunda Yalovaspor’u hak ettiği lige çıkartmış oluruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi