Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

BİDEV’in bir eli Belen Köyü’nde

Hatay’da Belen Köyü’ne yapılan Basketbol Köyü’nde okul heyecanı yaşanıyor.

11 Eylül’de açılacak okullar öncesinde BİDEV, Basketbol Köyü’nde çocuklarla buluştu ve ilk etap ihtiyaç unsuru olan; okul çantası, beslenme kabı, su matarasından oluşan set çocuklara teslim edildi.

Bu ihtiyaçların karşılanmasında Turkish Philantrophy Funds ile BİDEV Mütevelli Heyeti Üyesi ve Trendyol Grup Başkanı Çağlayan Çetin büyük katkılar sundu.

1 Yorum

  1. Depremi yaşayan biri olarak BİDEV’in bu yaptıklarını çok kıymetli buluyorum. Basketbol federasyonu ve BİDEV bu konteyner kente sahip çıkıyor ve her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor. BİDEV burada kalan çocuklara basketbol kursu da veriyor. Örnek bir faaliyet. Çocukların bir an önce normalleşmesi hayat tutunması düzenli spor yapması bu ortamda çok kıymetli. Bu tür faaliyetlerin yaygınlaştırılması şart. Keşke Basketbol federasyonu bölgedeki diğer konteyner kentlerde de bu tür faaliyetlere başlasa. Bünyesindeki antrenörlere buralarda kurslar ayarlasa ve onlara da bir nebze maddi yardımda bulunsa çok güzel bir proje olur. Hem öğrenci sayıları çok azalan antrenörler için hemde geçici barınma şartlarında yaşayan çocuklar için. Federasyonumuzdan bu tür projeler bekliyoruz. BİDEV bu konuda örnek oluyor. Kendilerine çok teşekkürler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi