Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Çıvgın: Devşirmelerin Milli Takım’a katkı verdiğini hatırlamıyorum

Stop Press Medya’nın youtube yayınına katılan Samsunspor Genel Menajeri Emre Ekim ve Büyükçekmece Koçu Özhan Çıvgın, Milli Takımda devşirmelerin oynamasına karşı olduklarını söyledi.

Özhan Çıvgın: Devşirmelerin Milli Takıma katkı verdiklerini, bir yerden bir yere götürdüklerini görmedim. Ayrıca Türkiye Ligi’nde Türk statüsünde oynamaları haksız rekabet yaratıyor. Şimdi farklı yollara gidilerek devşirme sayısı da arttı. Eğer Milli Takıma illa yabancı gerekiyorsa oynasın ama ligde yabancı statüsü ile oynasın. zaten takımlar arasında güç farkı var, bu oyuncular farkı daha da artırıyor.

Emre Ekim: Ben de Milli takımda devşirmeye karşıyım. Ercan Osmani tarzında altyapılarda oynayarak gelmişlerin durumu elbette farklı, onlara Milli Takım kapısını kapatmayalım. Devşirmeler hem Milli Takım’a katkı veremedi, hem de ligde Türklerin yolunu kesti. Bizim yapmamız gereken devşirmelere bakmadan kendi oyuncularımızı geliştirmek olmalı. Sorunu kendi içimizde halletmeliyiz.

Programın tamamı için…
https://www.youtube.com/watch?v=AMIsDvtGQcE&ab_channel=StopPressMedya

4 YORUMLAR

  1. Ne yolla olursa olsun devşirme olmamalı ,haksızlık oluyor doğru da takımlar da 5 yabancı transfer etmek zorunda değil. Türklerin önü kesiliyor evet de siz de 5 yabancı almayın daha az sayıda alın Türklere fırsat verin o zaman…

  2. Katılmamak elde değil hocanın söylediklerine, ancak hocaya şunu da sormak gerekir; Büyükçekmece, Karşıyaka sonra tekrar Büyükçekmece’nin başındayken hangi Türk oyuncuya milli takıma yükseltiniz? Büyükçekmece’nin her seneki oyun kurgusu yabancı skorer gard, 3 numara ve pivot değil mi? Hangi Türk oyuncu hocanın elinde büyüyüp milli takıma yükselmiştir, onu da geçtim daha büyük bütçeli takıma transfer olmuştur?

    • Abdullah bey programı izlediğinizde Büyükçekmece’nin Türk basketboluna kariyeri bitti denilen oyuncuları tekrar kazandırdığını göreceksiniz.

  3. Abdullah bey programı izlediğinizde Büyükçekmece’nin Türk basketboluna kariyeri bitti denilen oyuncuları tekrar kazandırdığını göreceksiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi