Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Dorsey: İlk 6 İçin Verebileceğim Tek İsim Real

Fenerbahçe Beko’dan Tyler Dorsey, Fenerbahçe Tv’nin konuğu oldu.

Tyler Dorsey’in röportajından bölümler …

  • Geçen sezon benim için bir alışma dönemiydi. Aslında takıma sezon ortasında dahi değil, sezonun son 2-3 ayında katılmıştım. İlk birkaç haftadan sonra kendimi evimde gibi hissettim, her şeye alıştım. Ne yazık ki sezonu istediğimiz gibi bitiremedik ama genel olarak iyi bir tecrübe yaşadım.
  • Tüm yaz aylarını vücudumu tekrar en sağlıklı haline getirmeye ve kendime daha iyi odaklanmaya ayırdım. Bu sene milli maçlarda yer almadım, kendimi geliştirmek için ne yapmam gerekiyorsa onları yapmaya gayret ettim. Beslenme düzenim de dahil olmak üzere, vücudumu iyileştirmek için gereken tüm detaylarla ilgilenmek için vaktim oldu.
  • Yakın zamanda baba olacağım için heyecanlıyım. Ben ve ailem için harika bir şey bu. Çok sabırsızlanıyorum. Ama bir yandan da uykusuz geceler olacağını biliyorum.
  • Yam Madar’ı kişisel olarak tanımıyordum ancak basketbol olarak biliyordum. İsrail’de karşılıklı oynamıştık. Oyun tarzını biliyordum ve kesinlikle kendisini daha çok geliştirdi. O, harika bir savunmacı ve takıma hep sertlik getiriyor. Ona karşı oynadığımda beni hep çok yakından savunurdu. Bence takımımız için harika bir ekleme. Onunla yan yana oynayacak olmaktan dolayı heyecanlanıyorum. Aynı zamanda savunma anlamında da ondan öğreneceğim şeyler olduğunu düşünüyorum.
  • Milano karşılaşması EuroLeague’de sezonun ilk maçı olacak. Herkes heyecanlı. Yeni bir sezonun ilk karşılaşmasına çıkacağız. Bu maç bize tam olarak nerede olduğumuzu göstermeyecek elbette. Her takımda birçok değişiklik oldu. Bu nedenle takımların daha net görüntüleri için 4-5 hafta beklemek gerekiyor.
  • İlk altıda yer alabilecek takımlar için şu anda bir şey söylemek zor. Sadece Madrid’i söyleyebilirim. Hemen hemen aynı kadroyu korudular. Kültürleri aynı. Benim için bu kategorideki tek takım onlar. Onlar dışında her takımda yeni eklemeler var ve bu ekiplerin gerçek seviyesini görmek için zaman gerekecek. Bazen işler kağıt üzerinde çok iyi gözüküyor ama parkede sonuç öyle olmuyor.

1 Yorum

  1. Bu doğru bir tahmin olabilir, itirazım yok. Fakat bir basketbolcu, üstelik de bu kadar masrafla kurulan kendi takımına ve kendine inanmıyorsa, bunu da dile getiremiyorsa, o basketbolcudan hiçbir şey olmaz, hiçbir takıma da yararı olmaz. Ne kadar iyi basketbolcu olursa olsun, yetkili olsam, bu beyanı okuduğum anda kadro dışı bırakır ve ondan kurtulurdum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi