Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Erdem Can’dan Obradovic’e Saygılar…

Anadolu Efes Koçu Erdem Can, Partizan maçından önce kalfalık dönemini yanında geçirdiği Obradovic’in elini öptü ve böylece ustasına saygısını, şükranlarını sundu. Maçın kazanan taraf ise Erdem Can’ın ekibi oldu.

7 YORUMLAR

  1. Saygılı olmak güzel şey Obradovic de saygıyı hak edenlerden biri tabii onun da bazen oyunculara karşı sınırı aştığı oluyor, Erdem de güzel bir şekilde Türk usulü saygı gösterisinde bulunmuş da Türk koçlar özellikle Türk oyunculara daha da saygılı olmalı…

  2. Hafta içinde yaşananlardan sonra “saygı” konusunun işlenmesi çok ironik olmuş… Bu konuda Erdem Can’ın sessiz kalması ve böyle fotolarla mesajlar vererek bir şeylerin düzeltilmeye çalışılmasını doğru bulmuyorum!… Kendi kendine zarar veriyor..

  3. Obradoviçin büyük koç olması, Erdem Canın ondan çok şey öğrenmiş olması el öpmek gibi bir davranışı gerektirmez. Saygıyı göstermenin başka yolları var, el öpmek gibi avam bir davranışı kendisine nasıl yakıştırıyor. Efes in antrenörü bu şekilde görülmemeliydi. Obradoviç Partizan coach u ise sende Efes in coach u değil misin. Bu şekilde iki büklüm el pençe divan hareketleri Aydan Siyavuşta, Aydın Örs te, Oktay Mahmudi de, Ergin Ataman da gördünüz mü hiç?

  4. Çocukken apartmanda bir komşumuzun neredeyse 100 yaşına gelmiş annesi bazen bize gelirdi, hayatının büyük kısmı köyde geçmiş, okuma yazması olmayan bir kadıncağızdı, ama hani okumakla da edinilemeyen bir bilgelik olur ya, öyle bir bilgeliği vardı. İlk misafir edişimizde annem yaşlı kadına saygısından bana “hadi elini öp bakalım” dediğinde ben yaşlı teyzenin elini öpmek için hamle yapmıştım, kadın “evladım ben el öpmeyi de el öptürmeyi de hiç sevmem” deyip elini öpmeme izin vermemişti.

  5. Ülkemizde bile antipatisi giderek yayılan, dahası spor ve basketbol camiamızda benzerine – bırak yabancıları, kendi aramızda bile görülmemiş – rastlanmamış bu arabesk usül kepazeliği saygı diye yorumlayadursun kimileri, Türk imajı bir kez daha yerlerde, şu anda Sırplar başta olmak üzere “el öpücüsü bıyıklı Türk koç” üzerine iğrenç fıkralar tam yol üretimde, gidin haftaya Avrupa bar ve meyhanelerine, dinleyin hepsini, karşınızda Türk olduğunuzu öğrenenlerin histerik kahkahaları eşliğinde.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi