Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Fahri Güler: Bir Galibiyetten Daha Fazlası

Sigortam.net’i deplasmanda yenerek rakibine sezonun ilk yenilgisini tattıran Balıkesir BŞB Koçu Fahri Güler, “Bir galibiyetten daha fazla” yorumunu yaptı.

Güler şöyle konuştu:

“Bizim için çok değerli ve anlamlı bir galibiyet hatta ve hatta bir galibiyetten daha fazlası diyebilirim. İstemediğimiz sonuçlar neticesinde beklentinin altında bir sezon başlangıcı yaptık. Çok genç bir takımız. Çalışmayı seven, gelişmek için çabalayan oyuncu grubum var, galibiyet elde ettikçe de güvenleri artacak ve ilk yarı sonunda istediğimiz noktaya geleceğimize inancım tam. İnancımın tam olmasının en büyük nedeni ise oyuncularıma olan güvenim ve onların gösterdikleri karakter.

Sadece bir maç kazandık. Bu durumun daha anlamlı olması için de Pazar günü evimizde oynayacağımız Haremspor maçını da kazanmamız gerekiyor. Çok zor bir lig, mücadele düzeyi en üst seviyede bir TBL Sezon başlangıcı oldu. Aldıkları sonuçlar ve ortaya koydukları mücadelelerden dolayı saygıyı hak eden bir çok takım var, onlardan biri de kendi takımım. Haremspor’u yenerek biz de galibiyet serimizi başlatmak istiyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi