Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Fenerbahçe Rahat Kazandı

Darüşşafaka maça Can-Muhammad-Timma-Berk-Muhsin beşi ile başlarken Fenerbahçe maça Şehmus-Melih-Guduric-Tarık-Sertaç beşi ile başladı.

Fenerbahçe beklenildiği gibi maça hızlı giriş yaptı ve ilk beş dakikada Tarık Biberovic üst üste 13 sayı attı ve Fenerbahçe’nin tüm skor yükünü üstlendi. Darüşşafaka Abdur Rahkman ile skorda Fenerbahçe’ye yaklaşsa da Tarık’a Şehmus ve Sertaç da eşlik edince ilk çeyreği Fenerbahçe 29-14 önde kapattı. Tarık Biberovic bu çeyrekte 18 sayı kaydetti.

İkinci çeyrekte de görüntü değişmedi. Fenerbahçe Papagiannis-Madar-Mert Emre ile 10-0 seri yakaladı ve farkı 25’e kadar çekti (14-39). Darüşşafaka’nın bu çeyrekteki ilk sayıları ilk 4 dakika sonunda Josh Carlton ile geldi. Fenerbahçe’de Madar bu çeyrekte öne çıkarken son bölümde Tarık tekrar oyuna girip skora katkı verdi. Darüşşafaka’da çeyreğin son bölümünde Timma skor bulsa da Fenerbahçe’ye yaklaşmadı. Devreye 29-51 Fenerbahçe önde girdi.

Üçüncü çeyrek başlangıcı da ilk yarıdan farklı olmadı. Darüşşafaka reaksiyon veremezken Fenerbahçe de vites düşürmedi. Guduric çeyreğe kuvvetli giriş yaparken Fenerbahçe farkı açmaya başladı. Çeyreğin bitimine 2.13 kala Melih’in üçlüğü ile farkı 30 sayı üstüne çıkaran Fenerbahçe son çeyreğe 76-41 üstün girdi.

Son çeyrek iki takım için de rölantide geçti ve bitime dört dakika kala fark 40 sayı bandını geçti (51-92). Fenerbahçe maçı da 98-56’lık skorla rahat kazanarak Anadolu Efes’i takibini sürdürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi