Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Filenin Efeleri Slovenya’ya Yenildi

Japonya’da düzenlenen Olimpiyat Elemeleri’nde Erkek Milli Takımımız Slovenya’ya 3-0 yenildi. Milliler ilk maçında Sırbistan’ı 3-1 mağlup etmişti.

Avrupa üçüncüsü Slovenya ile başabaş oynayan millilerimiz ilk seti 28-26, üç kez set sayısı attığı ikinci seti 30-28 kaybetti, son sette ise Slovenya’nın 25-22’lik üstünlüğünü kabul etti.

Grubunda ilk ikiye girmek için mücadele den takımımızın kalan maçları şöyle:
3 Ekim 10.00 Türkiye-ABD (TRT Spor)
4 Ekim 13.30 Türkiye-Japonya (TRT Spor)
6 Ekim 04.00 Türkiye-Finlandiya (TRT Spor)
7 Ekim 04.00 Türkiye-Mısır (TRT Spor)
8 Ekim 07.00 Türkiye-Tunus (TRT Spor)

1 Yorum

  1. Dünkü diriliğimiz yitmişti bu sabah. Setler çok yakın oldu, herbiri de alınabilirdi alınmasına ama oyunumuzda refleksler, dikkatler aynı düzeyde değildi. Biz izleyenler bile bu sabah 4’te kalktık helak olduk…İki maç arasında bitiş-başlama saatleri arasında 17 saat olunca… bir de Sırpla 4 set oynamışsın rakip ise Tunus ile maçını hızlı bitirdiği üç sette tamamlamış, dinlenmeye çoktan geçmişken – ne kadar yorulduysa artık. İlk maç bunlarla olsa Sırpları yendiğimiz gibi bu takımı da yenerdik, ama bugün olduğu gibi 17 saat sonra Sırpların önüne çıksak dünkü maçın da aynısı olmazdı. Turnuvalar böyle oynanıyor. Kadro derinliği, antrenörün kadroyu kullanma mahareti, oyuncuların kendilerini diri tutabilmedeki profosyonelliği gibi etmenler önem kazanıyor. Şimdi ABD maçına iki günümüz var. Bundan sonra mağlubiyet almazsak gruptan kesin olarak çıkacağız. Kolay değil tabii, ama bu işin yolu bu, bu sefer de biz yapalım istiyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi