Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Filenin Sultanları’ndan bir kolay galibiyet daha

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya’da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu ikinci maçında Bulgaristan’ı 3-0 yenerek 2’de 2 yaptı.

Vargas dışında kaliteleri birbirlerine yakın oyunculara sahip olmanın lüksüyle geniş rotasyona sahip milli takımda Ebrar Karakurt, İlkin Aydın, Zehra Güneş, Elif Şahin bu karşılaşmada oyuna girmedi.

Porto Riko maçının aksine iyi servis atamayan Milli Takımımız buna karşın blokları ile Bulgaristan’a büyük üstünlük sağladı, setleri 25-20, 25-19, 25-15 kazanırken Vargas 15, Eda 13 sayıyla oynadı.

Filenin Sultanları Pazartesi günü dinlenecek, Salı günü yine Türkiye saati ile 07:00’de Peru’nun rakibi olacak.

1 Yorum

  1. Yobazları çatlatacak bir galibiyet daha, tebrikler tüm Milli Takım Kadınlarına… Biz sahaya baktığımızda, onlar gibi baldır bacak görmüyoruz. Biz sahaya baktığımızda uygunsuz giyim kuşam görmüyoruz. Çünkü biz sahaya onların baktığı gözle bakmıyoruz. Biz sahaya baktığımızda, birbirinden başarılı Türk Kadın Sporcular görüyoruz. Biz sahaya baktığımızda Türk Bayrağı görüyoruz. Hepsini, sadece sporcuları değil, teknik kadroyu ve yöneticileri de tebrik ediyoruz. Başta, kadın voleybolu için yıllardır uğraş veren Eczacıbaşı, sonrasında büyük yatırım yapan Vakıfbank, ve gerçek bir ‘spor’ kulübü olarak onlarla birlikte en az onlar kadar değerli katkı veren Fenerbahçe yöneticilerini de tebrik ediyoruz. Hepsine teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. “Siz aldırmayın o yobazlara, bizler çağdaş Türk insanları kadın erkek tek yürek yanınızdayız” diyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi