Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Gaziantep, Orman’a galip

Ormanspor tarafından düzenlenen “Geleceğe nefes Türkiye yüzyılına nefes” turnuvası ikinci maçında Gaziantep, Ormanspor’u 76-56 yendi. Yabancıları faul problemi de yaşayan Ormanspor hazır gözükmezken tek yabancıyla oynayan Gaziantep genç oyuncularının dinamizmiyle fark yarattı. İki takımın da korkunç şut attığı karşılaşmada Ormanspor ilk üçlüğünü üçüncü çeyreğin sonlarında bulabildi. İki takım toplam 5 üçlük isabeti buldu.

Antep tarafında Duşan 12 sayıyla oynarken, çok etkili gözüken Yiğit Onan 11 sayı üretti.

Ormanspor’da ise Woods 12 sayıyla, Sylla 7 sayıyla oynadı ama iki oyuncu da 5 faulle oyun dışı kaldı.

Çok kısır başlayan mücadelede ilk çeyrek boyunca takımlar hücumda yapmak istediklerini bir türlü yapamadı. Tempo yüksek olsa da oyun kalitesinin düşüklüğüyle ilk çeyrek 19-14 Gaziantep üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci çeyrekte de benzer bir oyun vardı. Hızlı hücumlar hariç kolay sayı bulamayan iki tarafın birden tıkanmasıyla seyir zevki düşük bir basketbol oynandı. İki takımın da doğru dürüst dış atış bulamadığı devre sonunda 40-31 Antep üstünlüğü bulunuyordu.

Bu çeyrekte de değişen pek bir şey olmadı. Kısa yabancısının da faul sıkıntısıyla kenara gelmiş olması Ormanspor’un tamamen tıkanmasına yol açtı. Potaya giderek sayı üreten Gaziantep son çeyreğe 60-45 üstün gitti..

Son çeyrek iki takımın tamamen durduğu bir oyunla oynandı. İlk 6 dakika sonunda takımlar toplam 11 sayı üretebilmişti. Maçın sonunda takımlar ciddiyetten uzaklaşınca fark da açıldı. Karşılaşmadan Gaziantep 76-56 galip ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi