Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Gençoğlu: Bu Ligde İsimler Değil, Yürekler Oynuyor

TB2L takımlarından Antalya AYOS’un Koçu Engin Gençoğlu ilk yarıyı uyum ve ligin dinamiklerini öğrenmekle geçirdiklerinde, ikinci yarıda daha iyi oynayacaklarına inandığını söyledi.

Gençoğlu, AYOS’un D Grubunu yenilgisiz lider bitirdiğini ancak ligin sanıldığı kadar kolay olmadığını belirtti ve şöyle konuştu:
“Hem BSL’den, hem TBL’den, hem TB2L’den transfer yaptık, 2-3 yıllık kadroyu inşaya başladık. Herkes çok farklı kazanacağımızı düşünüyordu ama sıfırdan kurulan takım için herşey çok kolay olmuyor. İlk yarı hem birbirimizi, hem ligi tanımak ve öğrenmekle geçti. Bu ligin farklı dinamikleri var. Kısa, şutör, uzun yok diyoruz, burada hepsi var ve çok sert bir lig. BSL’den de sert, TBL’den de… Hiç beklemediğin takım, hiç öne çıkmamış yetenekler o gün harika işler çıkarabiliyor. Bu ligin mercek altına alınması lazım. İsimler değil yürekler oynuyor.

Sezona başlarken Antalya’yı BSL’de temsil edeceğimiz sözünü vermiştik. Bu sezon yolu yarılayacağız. Ayrıca organizasyonu büyütmek ve kalıcı kılmak için altyapı da şart. Yöneticilerimiz planlanan tesisler için arsa arayışını sürdürüyor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi