Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Geçen Yılki Gerginliğin Baş Aktörleri Bugün Rakip

Sarunas Jasikevicius ile Tomislav Mijatovic aralarında yaşadıkları gerginlikten sonra ilk kez baş antrenör olarak karşı karşıya gelecekler.

Geçen sezon başında İstanbul’daki Anadolu Efes-Barcelona maçında, Jasikevicius antrenmanlarının kaydedildiğini öne sürüp başta Mijatovic olmak üzere Efes’in asistan koçlarını hedef alıp ithamlarda bulunmuştu.

Ergin Ataman ise Jasikevicius’a, maç sonunda yardımcılarına söylediği sözler nedeniyle tepki göstermiş, “Ondan özür telefonu bekliyorum. Maçtan sonra kendisiyle tokalaştıktan sonra yardımcı antrenörlerimin üzerine yürüyüp, ‘antrenmanlarımızı çok iyi kameraya çekmişsiniz.’ diye çok ağır bir ithamda bulunmuş. Saras bunu ispat ederse bu takımın başantrenörlüğünden istifa edeceğim. İspat edemiyorsan, maçtan sonra üzerine yürüdüğün için ya yardımcı antrenörlerimden özür dileyeceksin ya da Avrupa Ligi Antrenörler Derneğinden istifa edeceksin.” demişti.

2 YORUMLAR

  1. İyi de sonuç ne, gerçekten kamera çekimi olmuş mu olmamış mı, olmuşsa gergin niye istifa etmemiş, olmamışsa Saras niye özür dileyip de dernekten istifa etmemiş ?

  2. Çekim olmuşsa bu hinliği tezgahlayacak tek karakter Gergin’in ta kendisidir. Feveran etmesinden belli. Mjatoviç emir kuluydu düne kadar. Saras hayatında başka bir kimseye benzer bir suçlama yöneltmiş mi ? Olay Saras’tan kaynaklanmıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi