Çarşamba, Eylül 18, 2024
spot_img

Steve Kerr: 40 Dakikada 10 Oyuncudan Fazlası Zor

- Reklam-

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda ‘ı mağlup ederek C Grubu’na galibiyetle başlayan ABD’de koç , maçın ardından konuştu. ABD’de Jayson Tatum ve Tyrese Haliburton’ın süre bulamamıştı.

Bu konu hakkında konuşan Steve Kerr şu ifadeleri kullandı:
“40 dakikalık bir maçta rotasyonda 10’dan fazla adamı kullanmak gerçekten zor. ‘in dönüşüyle birlikte en mantıklı olduğunu düşündüğüm rotasyonu kullandım.

Jayson Tatum üç yıldır ‘de yılın en iyi takımında. Dünyanın en iyi oyuncularından biri. Mantıklı olacağını düşündüğüm rotasyonu seçtim ve onunla da bunu konuştum. O da inanılmaz profesyoneldi. Bu maçta böyleydi ama turnuvanın geri kalanında da böyle olacağı anlamına gelmiyor. O yüzden o da Paris’te iz bırakacaktır. Ama tüm işin anahtarı sadece 6 maç kazanmak. Jayson tam bir profesyonel ve şampiyon ve bunun üstesinden çok iyi geldi ve bir sonraki maç için hazır olacak.”

Kevin Durant, Sırbistan karşısında ilk yarıda 8’de 8 ile oynarken 21 sayı üretmişti. Sakatlıktan dönen Durant, maçı da 23 sayıyla tamamladı. Steve Kerr, Kevin Durant hakkında ise şu açıklamaları yaptı:
“Kevin Durant’e üç yıl koçluk yaptım ve o, uzun bir sakatlıktan geri döndüğünde bunu fark etmiyorsunuz. Yani, o çok yetenekli ve birkaç ay boyunca ciddi bir maçında oynamamış olmasına rağmen sanki sezon ortasındaymış gibi görünüyordu. Sırbistan’ın ilk çeyrekte iyi oynadığını düşündüm. Kevin Durant’le birlikte birlikte oyuna giren isimler iyi bir iş çıkardılar ve oyunu lehimize çevirdiler. Ve biz de oradan itibaren bunu geliştirebildik.”

- Reklam-

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

33,250TakipçilerTakip Et
37,355TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi
online terapi