Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Mersin galibiyet serisini 8 maça çıkardı

TBL 25. haftasında Esenler Erok’a deplasmanına giden ligin en formda ekiplerinden Mersin MSK baştan sona farklı üstün olduğu karşılaşmayı 103-69 kazanarak galibiyet serisini 8 maça çıkardı.

Mersin karşılaşmaya 12-0 ile müthiş başladı. Hücumda etkisiz kalan Erok, üst üste eli boş döndü. Erken molaya gitmek zorunda kalan ev sahibi ekip Tayfun’un basketiyle rahat nefes aldı. Topa yaptığı baskıyla rakibi zorlayan Mersin, kısalarıyla bulduğu şutlarla farkı açmasını bildi. İlk çeyrek 30-17 Mersin üstünlüğüyle geçildi.

İkinci çeyreğe Gerel Simmons ile etkili başlayan Mersin farklı üstünlüğü elinde tutmaya devam etti. Bu dakikalarda potaya gitmekte zorlanan Erok içten dışa yaptığı pasları da bitiremedi. Çeyreğin ikinci yarısı ilk sayılarını kaydeden Anthony Morse ile Erok farkı eritmekte zorlandı. İkinci çeyreği de Mersin 58-34 ile geçti.

Üçüncü çeyreğe Erok, Kahlil Dukes’un sayılarıyla başladı. İlk yarıda yakaladığı ritmi korumayı sürdüren Mersin farkı korudu. Kısa oyuncularından bu dakikalarda kolay basket Mersin çeyreği rahat geçti (83-51).

Son çeyreğe Umut Geçen’in etkili paslarıyla Erok başladı. Ancak farklı üstünlüğü bırakmayan ve rakibine hemen cevap veren Mersin karşısında ayakta kalmakta zorlandı. Kalan dakikaları da kolay geçen Mersin karşılaşmanın 103-69 galibi oldu.

Öne çıkanlar…
Esenler Erok: Kahlil Dukes 18 sayı 5 asist, Tayfun Erülkü 11 sayı 5 asist, Görkem Doğan 10 sayı 3 ribaund
Mersin MSK: Gerel Simmons 17 sayı 4 asist, Berkay Sinirlioğlu 11 sayı, Burak Gözeneli 11 sayı 5 asist, Murat Kuntker 11 sayı, Akın Kandemir 11 sayı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi