Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Önal’dan Ümit Dolu Mesajlar

Gelişim Koleji Koçu Efe Can Önal yeni sezon başlarken ümit dolu mesajlar verdi ve “Değer kazanacağını düşündüğüm bir 2006 grubu var ve BGL’nin en heyecan veren 1-5 numarasına sahibiz.” dedi.

Önal şöyle konuştu:
“Geçtiğimiz sezonu hem okullarda hem de BGL düzeyinde ilk 4 sıra içerisinde bitirdik ve kulüp tarihimiz adına ilk kez ulaşılan başarılara imza attık. Milli takımlarımıza ve deplasmanlı liglere sporcularımızı gönderdiğimiz keyifli bir serüvendi.

Yeni sezona hazırlanırken oyuncularımıza talebin çok olmasından ötürü geç bir dönemde tam kadro olduk ancak bu sürecin sonunda BGL’nin en heyecan veren 1-5 numarasına sahip olduğumuzu düşünüyorum. Kontenjan oyuncularımızın tamamı en az iki pozisyonu oynayabiliyorlar bu da bizim gibi sürekli değişken beşlerle yer alan bir takım için çok büyük bir avantaj. Bu ligde kontenjan tercihi çok önemli ve 4 oyuncumuzun da çok doğru tercihler olduğunu ve de sezon sonunda deplasmanlı ligler için aranan genç isimler olacaklarını düşünüyorum.

Tıpkı geçen sezonun başındaki 2005’lilerimiz gibi piyasaya çıkmamış ancak sezon bittiğinde oldukça değer kazanacağını düşündüğüm bir 2006 grubu var elimizde. BGL ve lise maçlarıyla beraber bu grubun da tecrübe ve kalite olarak sezon sonunda istediğimiz seviyelere çıkacağına inancım tam. Kilometreleri az da olsa istek olarak maksimum düzeydeler.

Bizim mottomuz değişmedi. 1+1=1. Tabii ki ön plana çıkan belli başlı isimler olacaktır ancak onlar da diğerleri sayesinde varolduklarının ve yola devam edebileceklerinin farkındalar. Afrika atasözündeki gibi: Hızlı gitmek istiyorsan yalnız git, uzağa gitmek istiyorsan birlikte gidelim.

Hırslı karakterimin örtüştüğü bir takım yapımız var. Teknik ekibimiz de bu anlamda çok aç ve istekli. Bu sene yine ligin en genç kenar yönetimine sahibiz ve bu anlamda her maçı , her sezonu yeni bir rekabet atmosferi olarak görüyoruz.

Genel menajerimiz Namık Yazlar ile menajer-antrenörden ziyade iki iyi arkadaş, yoldaş, ağabey-kardeş gibi süreci ilerletiyoruz. Onun varlığı ve tecrübesi bize güç katıyor. Umarım bu yolları BGL seviyesinin üstünde de beraber yürüme şansımız olur.

Son olarak kurucumuz Serdar Öner’e hemen hemen her maçı yakından takip ettiği ve yarattığı “Gelişim ruhu”ndan dolayı teşekkür ederim. Bu sezon yine hep beraber aynı arzu ve azimle başarılı olacağımızı düşünüyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi