Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Sarıca: Şanssızlıklar, Verilmeyen Fauller…

Pınar Karşıyaka Koçu Ufuk Sarıca, Anadolu Efes maçından sonra yenilgisinin yorumunu yaotı.

“Önce Efes, sonra kendi takımını tebrik etmek istiyorum. Böyle büyük bütçeli, geniş kadrolu bir Euroleague takımına karşı sonuna kadar mücadele ettiler, olumsuzluklara rağmen geri adım atmadılar.

Sonunda maçı kazanabilirdik. Bazen biraz şans da yanınızda olmalı, bugün şansımız yoktu. İlk yarı çok düşük bir yüzdeyle oynamamıza ve 9’da sıfır üçlük atmamıza rağmen oyunun içinde kaldık. Ama maçın sonunda bir takım çalınmayan fauller, bir takım çalınmayan fauller, bir takım şanssızlıklar ve bizim hatalarımız sonucunda kaybettik. Mücadeleyi sürdüren takımlara başarılar diliyor, oyuncularına da teşekkür ediyorum.”

8 YORUMLAR

  1. Fenerbahçe 61 Beşiktaş 28 alimpijeviç edep yerini Beşiktaş yönetimine tutuyor skor öyle gözüküyor!!! Beşiktaş yönetimi bu skoru nasıl algılayacak bakalım adam herkese tutuyor 🙂

  2. Ufuk Sarıca tam bir kabak tadı veriyor. Tüm maç hakemler üzerinde baskı kurarak maç sonunda bariz faulleri Efes lehine çaldırmadı, ona rağmen yine de maçı kazanamadı, şimdi hala şikayet ediyor. Bunu hep yapıyor , Avrupa Kupaları’nda da başarısız, yıllardır bir türlü seviye atlayamıyor ve yerinde sayıyor.

  3. Tüm stratejisi maçtaki tansiyonu artırarak rakibini basketbol dışına itmek ve maçı öyle kazanabilmekti! Yani daha sahaya çıkmadan kaybetme endişesine yenilerek sahaya çıktı…!

  4. Kimse kusura bakmasın. Ufuk Sarıca ile Karşıyaka bir adım bile ileri gidemez. Hakemlerle vıdı vıdı konuşmaktan maça konsantre olamıyor. Hep şikayet hep şikayet. Olmuyor olmazda. Kenarda ağlayan hakemlerle vıdı vıdı konuşan bir koçunuz varsa nasıl oynarsınız

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi