Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Sarp Coşkun: Mike James bana sordu… “Kaç yaşındasın?”

Bahçeşehir Koleji-Monaco maçında kuşkusuz en ilginç eşleşme NBA kariyeri bulunan, Euroleague’nin en değerli oyuncuları arasında yer alan Mike James ile Bahşçeşehir Koleji’nin 2007 doğumlu genci Cengiz Sarp Coşkun arasında yaşandı.

Sarp oyuna girerken staffan şu talimatı aldı… “Sana baskı yapacak, korkma, vur, geç…” Ancak ilk geçen Mike James oldu. Ardından Sarp birebirde Mike James’i geçip basketi attı. Daha sonra da kat edip bir basket daha buldu.

Sarp’a çok merak ettiğimiz soruyu yönelttik: Mike James ile aranızda konuşma geçti mi?

“Evet geçti. İkinci basketimden sonra bana kaç yaşımda olduğumu sordu. ’16’ yanıtını verince alt dudağını çıkarıp kafasını takdirle salladı. Bu da benim özgüvenimi artırdı.”

5 Yıl önce 9 Eylül’den İzmir Bahçeşehir Koleji’ne geçen, bu yıl da Bahçeşehir Koleji A Takımı’na alınan 2007 doğumlu Sarp’ı stafftakiler şöyle anlatıyor: 1.92 m boyunda, birebiri ve şutu olan, koçu dinleyen, sakin, çok yetenekli bir oyuncu. Kuvvetlenip çabuklaştıkça savunmadaki eksiklerini gidererecektir.

Genç kardeşimize başarılar diliyoruz… Yolu açık olsun…

2 YORUMLAR

  1. Çok yetenekli bir oyuncu ise ki öyle, her maç oynatın,önünü yabancıyla kesmeyin,zamanla kuvvetlenir,savunması da daha iyi olur elbet çok çalışırsa…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi