Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Sekizkök Hakemleri Eleştirdi

Darüşşafaka Lassa Koçu Yakup Sekizkök, Merkezefendi Belediyesi’ne kaybettikleri maçtan sonra dördüncü periyodda hakemlerin iki tarafa farklı çaldıklarını söyledi. Faul düdükleri ile savunmalarının düştüğünü, teknik faullerin de adil verilmediğini belirten Sekizkök hakemlerden memnuniyetsizliğini dile getirdi.

“Aslında direncimiz yüksekti, tempomuz da istediğimiz gibiydi ama son periyotta kolay düdükler geldi ve bence bizim direncimizi kırdı. Üst üste fauller, oyun dışı kalan oyuncular savunma konsantrasyonumuzu düşürdü. Burada standart bozuldu bence. Teknik faullerde de Merkezefendi lehine 2 atış verilmesi bizi üzdü. Yapacak bir şey yok. Son topu kullandık, maçı kazanmak elimizdeydi ama doğru atışı yapmadık. Maçı kaybettik, geçmiş olsun. Önümüzde Basketball CL maçımız var ona bakacağız. Sonra da ligde yolumuza devam edeceğiz.

Her branşta, her kulüpte bazı mali problemler oluyor. Öncelikle şunu söylemeliyim kulübün hiçbir oyuncusuna, çalışanına borcu bulunmuyor. Biz ileriye dönük bazı hamleler yapmak durumunda kaldı ki çalışanlarımıza karşı sorumluluklarımızı yerine getirebilelim. Bu tabi yönetimimizin kararı. Biz işimizi, aklımızı, oyuncuların aklını sahada tutmaya çalışıyoruz. Giden oyuncular oldu. Yerlerine yeni oyuncu gelmedi. Maalesef bilgi kirliliği de var. Bunu da önlemek gerekiyor. Darüşşafaka yoluna devam edecek. Aynı şekilde mücadele edeceğiz play off hedefimiz için.”

1 Yorum

  1. Sahada olan sahada çözülür. Ancak, Merkezefwndi başkanının şeref tribününden tv de herkesin gördüğü küfürü defalarca etmesi hiç yakışık almadı. Bakalım federasyon bu zata ceza verebilecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi