Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Tahmaz da NCAA’de

Amerika’da üniversitelerin eğitim bursu dışında sporculara son yıllarda azımsanmayacak miktarda ücretler de ödemesiyle cazibesi artan NCAA’e giden oyuncular artıyor.

Berke Büyüktuncel, Karahan Efeoğlu ve Ege Tan Yıldızoğlu’ndan sonra Beşiktaşlı 19 yaşındaki Efe Tahmaz da NCAA’den La Salle Üniversitesi ile anlaştı.

Tahmaz şu paylaşımı yaptı:
“Hayatta bizi şekillendiren anlar ve bizi dönüştüren yerler vardır. Bugün karşınızda, hayallerimin ve sıkı çalışmamın bir sonucunu almış olarak duruyorum. Gerçek yolculuğum, azmin özünü keşfettiğim Partizan sahalarında başladı. Zıplayan basketbol toplarının yankıları arasında zorluklardan kaçmayı değil, onları bir zırh olarak giymeyi öğrendim.

Sizlerle gerçekten özel bir şey paylaşmak istiyorum. Bir süredir üzerinde düşündüğüm ve ruhen araştırdığım bir karar. Basketboldaki yolculuğum için bir sonraki adımı atma zamanı geldi. Gelecek yıl La Salle Üniversitesi’nde oynayacağımı duyurmaktan heyecan duyuyorum. Aileme ve beni destekleyen herkese teşekkür ederim.”

2020-21 ve 2021-22 sezonlarını Partizan’ın U19 takımında geçiren Tahmaz, 2022-23 sezonu için Beşiktaş‘a geri dönmüş ancak Basketbol Süper Ligi’nde sadece iki maçta forma giyebilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi