Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Tefenlili: Genç, dinamik bir takım olduk

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te Asbaşkan Veli Tefenlili yeni sezon çalışmaları hakkında bilgi verdi. Genç ve dinamik bir kadro kurduklarını ifade eden Tefenlili, “Çok güzel bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Yeni sezonda da Denizli halkını mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Tefenlili şunları söyledi:
“Yaz dönemi bizim için hareketli geçti. Geçen sezonki takımımızı tamamen yeniledik. Zafer Aktaş hocamızla sezon bitmeden 4-5 ay önce de hazırlıklara başlamıştık. Hocamızın uzun zamandır takip ettiği oyuncular vardı. Onlarla görüşmelerimizi yapıyorduk. Sezon sonunda yaptığımız çalışmalarla takımımızı oluşturduk. Güzel, genç, dinamik bir takım olduk. Kendini ispat etmiş, iyi yerlerde oynamış bir oyuncu topluluğumuz var.”

Denizli halkına da teşekkür eden Tefenlili “Denizli’de basketbolseverlerin ilgili bizi çok sevindiriyor. Takıma olan ilgi çok iyi durumda… Locaların tamamı bitti. Saha içi koltuklarımızın yüzde 65’ini sattık. Kombine satışlarımız devam ediyor. Bunlar bizim için çok önemli. Ne kadar çok destek alırsak, şehir ne kadar destek sağlarsa, bunun takım olarak geri dönüşü de bir o kadar iyi olacak.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi