Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Timma: Neden dışarıda kaldım? Bilmiyorum

Litvanya ile oynanan son hazırlık maçının ardından Letonya Koçu Luca Banchi, 2023 FIBA ​​Dünya Kupası’nda yarışacak 12 kişilik son kadroyu açıkladı ve Janis Timma’yı dışarıda bıraktı.

Eski bir EuroLeague ve G-League forveti olan 31 yaşındaki Timma, Instagram’da koçun kararıyla ilgili hayalkırıklığını açıkça paylaştı.

“Bu karar, Letonya milli takımıyla olan yolculuğumda hiç şüphesiz en acı anlardan biri oldu. Yıllar boyunca şartlar ne olursa olsun takımımızın adını ve onurunu gururla taşıdım.

Bildiğiniz gibi, Liepaja’da baldır kaslarından sakatlandım. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki tamamen iyileştim ve artık %100 sağlığıma kavuştum. Acı yok, herhangi bir aktivitede kısıtlama yok. Önemli zaferlerin kazanılmasına yardımcı olarak takıma daha fazla katkıda bulunabileceğime eminim.

Ama ne yazık ki kararı ben vermedim. Ve nedenini hâlâ anlayamıyorum. Sanırım hiçbir zaman da anlayamayacağım.

Beni sağlıklı ve oynamaya hazır tutmak için en büyük çabayı gösteren tıp uzmanlarına, fizyoterapistlere ve fitness koçlarına teşekkür etmek istiyorum.

Önümüzdeki haftalarda benim için en iyi seçeneği bulmak için Avrupa ve ötesindeki takımlarla konuşacağız. Şimdilik çalışmaya, formda kalmaya, %100 sağlıklı ve yeni zorluklara hazır olmaya devam edeceğim.

Sizin için en iyi dileklerimle. Seninleyim. BİZİM ÜLKEMİZ – LETONYA.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi