Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Utanç Gecesi…

Ankaragücü-Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler’e karşılaşma sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca yumrukla saldırdı, yanındaki kişiler de Meler yerde yatarken tekme attılar.

Bu yaratıklar sadece TFF’den ceza alırlarsa kamoyunun vicdanı rahatlamaz. Ancak bu yaratıklar hüküm giyerlerse yetkililerin görevini yaptığını düşünebiliriz…

Umut Meler kardeşimize de geçmişler olsun…

5 YORUMLAR

  1. Sn.Kapanlı, daha dün Tv de alenen hakemlere küfür eden oyuncuyu kınamayıp bir de hakemlere akıl veriyordun. Yakında sayende salonlarda da yaşanır benzerleri. Bir de utanmadan geçmiş olsun mesajı yayınlıyorsun.

  2. Tek umudumuz bu olayın milat olması ki biz 3 gün içinde bambaşka gündemlere kapılıp unutan unutturulan bir ülkeyiz.Şunu da gördük umarım; fanatizmin bir numaralı sorumlusu yöneticilerdir…Kah kendi koltuklarını korumak, kah gündem değiştirmek, Kah kendi kabahatlerini örtmek, kah şovmenlik yapmak… Onlar için herşey mübah… Basketbolda yok mu? Daha geçen ki derbi hafızalarda… Tv’deki yorumları izleyin , her hafta hakemlere demediklerini birakmayan boş konuşan bomboş skor yazarlarının olduğu programlar şimdi bir numaralı hakem dostu olmuş!!! Dolayısıyla toplum olarak komple yıkanıp yunmak , başımız üstünden tas tas sular döküp tövbe istiğfar etmemiz gerek… Kolay çıkacak bir leke değil bu!!!

  3. Bu yapılan saldırının hiçbir savunması olamaz en kısa sürede cezalarını çekmeleri lazım en ağır şekilde, şimdi gelelim nedene Ankaragücü başkanı neden saldırdı, hakemlerin maç yönetme kısmında sorunlar var bir hafta önce VAR da penaltı olan pozisyon bir hafta sonra olmuyor ve bunun gibi bir çok örnek sayabiliriz, bu kuralların bir standardı olmalı ve her takıma aynı şekilde uygulanmalı çoğu ilde basketbol hakemleri de bu şekilde bir standardı yok sen ufak bir itiraz edersin uyarı yapmadan teknik foul verir diğer maçta aynı tepkiyi gösteren antrenöre daha ılımlı olur, ya kardeşim kural sadece bana mı işliyor deyip bu sefer istemediğimiz görüntüler ortaya çıkıyor maalesef mhk lerin ciddi anlamda değişikliğe gitmesi lazım yada iyi bir oryantasyon eğitimi verilmesi lazım hakemlere

  4. Utanç gecesi evet utanmalıyız hep birlikte uyanmalıyız!!!bu ayıbı sadece yumruk atan insanımsı değil hepimiz attık bütün maçlardan sonra puan kaybeden başkanlar yönetimdeki sözcüleri hakemleri ve federasyonu suçlamuyormu? İstisnasız her puan kaybından sonra hakemler zan altında bırakılmuyormu?tehtidler her maçtan sonra bizzat başkanlar tarafın bizim sabrımızı sınamazsınlar biz şuyuz böyle yaparız şöyle yaparız demiyorlarmı ? Birdaha bu hakem bizim maçımıza verilemez versinler de görelim bakalım demiyorlar mı ? Şimdi yumruğu atanı içeri atalım girsin cezasını çeksin peki her puan kaybından sonra hakemleri hedef tahtasına idam sehpasına çıkaran başkanları yöneticileri ne yapacağız? Onlar masum mu kalacaklar ? Bu suça ortaklar başta dört büyük kulüp olmak üzere her puan kaybından sonra hakemi ve federasyonu hedef tahtasına koyanlar da bu yumruğa ortaktır !!!!!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi