Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Wilbekin: Telefonum Çaldığı Her An Yanıt Verdim

Shane Larkin’den sonra Scottie Wilbekin de milli takımla ilgili yaşananları açıkladı.

S Sport’a konuşan Fenerbahçe Bekolu Scottie Wilbekin, “Açıklandığı gibi olmadı. Milli takımdakilerle konuşuyordum. Beni arayan herkes bana ulaştı. Telefonum çaldığı her an yanıt verdim. Onlara planımı anlattım. Rehabilitasyona ihtiyacım vardı. Ondan sonra olanlar kontrolden çıktı. Şimdi itiraz ettiğimiz bir süreç var. İki taraf için de şanssız bir durum. Hem benim hem Shane için de negatif bir anlayış var. Türkiye için de bizim için de güzel değil” dedi.

Ataman ile Rodos’ta yaptığı konuşmayı da anlatan Wilbekin, “Benimle ilgili doğru olmayan açıklamalarıyla ilgili konuştum. Bunu yüz yüze çözmek istedim. Eğer benim karakterime kamuoyu önünde bazı sözler sarfedersen bu hoşuma gitmez. Ama sonunda aynı görüşte olmama konusunda fikir birliğine vardık. Ben eğer sağlıklıysam ve beni çağırırlarsa, milli takımda oynamak isterim” ifadelerini kullandı.

4 YORUMLAR

  1. Skoti, sen ve Şeyn günah keçisisiniz. Kralları kurtarma uğruna sunakta ilahlara kurban olarak yatırıldınız. Kurtuluş yok kardeşim. Dilini bile öğrenmediğiniz bu ülkede daha neler olur, neler hafsalanız almaz.

  2. Bu iki arkadaşa tepki çok az idi 12 Ağustos’da eleme maçları başlarken. Ne zaman ki Hırvatistan’a yenildik hemen kendi başarısızlıklarını örtmek için 2 devşirme oyuncuya yıkmaya çalıştılar suçu.

    oysa ikisinin de sağlık durumunun oynamaya elverişli olmadığı açıkça ortaya konmuş.

    ” iyi olan o formayı alır, Türkler iyi olsa BSL de daha çok süre alır ” söylemi de çok doğru değil. Harun Erdenay İbrahim Kutluay Levent Topsakal Orhun Ene Ufuk Sarıca Kerem Tunceri Mirsad Türkcan Serkan Erdoğan Kerem Gönlüm Ender Arslan Mehmet Okur Hidayet Türkoğlu Semih Erden Oğuz savaş 15-20 yıl sonra doğsalardı onlar da ” elimizde iyi yabancılar varken bu gençler gelişsin diye onları 25-30 dakika oynatamayız ” tavrına maruz kalacaklardı. Partizan ve Crvena Zvezda ‘da Sırplar, Olympiakos ve Panathinaikos da Yunan oyuncular gayet de aktif rol alıyor

  3. Wilbekin iki gözüm, allasen tüy dikme aşamasına getirme olayı neredeyse 2 ay geçmişken .. Zamanında yemişsin işte hurmayı tadını çıkar… Yine diyorum tercihine saygı duyuyorum, ister Larkin kompleksinden gelme, ister sakatlık, ister rahatlık… Sen yine diyorum tarihe geçtin , ilk kez kulübünde kuru sıkı atmayan bir karakter olarak.Gelmeyeceğim dedin gelmedin helal sana… Sen sözünde durdun, bırak artık TBF düşünsün; “elinde bir tek milli takımı sürükleyecek gard yokken , üstüne Larkin her türlü protokolü yerine getirmişken, baba parasıyla yöneticilik oynayanlara diyet borcunun ödemek için ikinizi bir potaya sokup verdi cezayı… Sen kafaya takma senden daha çok düşünüyorlar; “biz ne yaptık deyu…”

  4. Suçlu sizler değilsiniz, sizlere parayla milli formayı giydirenler,Tbf başkanı, Türklerin gelişmelerine katkısı olmamış ya da çok az olmuş,Larkin’e ortadan kayboldu,sana da bizi aramadı,haber yok diyerek sizlerin arkasından atıp tutan,suçlayan, yüzyüze gelince de anında çark eden milli takım koçudur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi