Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Bu Ankaragücü iş YAPAR

Ankaragücü İkon Menkul, yeni transferi Hakan Yapar’ın 30 sayılık perfpormansı ile Bornova Belediyesi Karşıyaka’yı 88-83 yendi ve üst üste ikinci galibiyetini aldı. Bornova’da Eray Akyüz ve Mert Konuk sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı, Ankaragücü’nde Caner Ercan da ilk maçına çıktı.

Karşılaşma çok yüksek tempoda başladı. Yabancısından çok iyi katkı alan Bornova öne geçse de Ankaragücü oyuna tutundu. İlk çeyrek sonunda 28-21 Ankaragücü üstünlüğü vardı.

Ikinci çeyrekte de Frazier ile Ankaragücü arasında geçti karşılaşma. Tempoyu arttırdığında üstünlüğü ele geçiren Bornova’ya yerli katkısıyla cevap veren Ankaragücü oyunu dengeye getirdi. Ilk devre sonunda 45-44 Bornova öndeydi.

Lkinci yarıya Hakan Yapar resitaliyle girildi. Tek başına oyunu domine edem tecrübeli yıldız skoru taşıdı. Son çeyreğe 67-63 Ankaragücü üstün gitti.

Son çeyrekte iki taraf da hakem kararlarıyla gerilirken bol bol çizgiye gidildi. Anderson sazı eline alırken Bornova tam sahadan baskıyla onu yıpratmaya çalıştı.

Maçın son 35 saniyesine 1 sayı farkla girildi. Maçın en kritik topunda Can potaya gidip 14.6 saniye kala farkı 3 sayıya çıkardı. Bornova şutta faul kovalayınca isabet bulamadı 88-83 Ankaragücü maçı kazandı.

Öne çıkanlar…
Ankaragücü: Kyan Anderson 16 sayı, 2 ribaund, 5 asist, Hakan Yapar 30 sayı (4/5 üçlük), 8 ribaund, 5 asist, Can Urşan 14 sayı, 5 ribau, 3 asist
Bornova Belediyesi Karşıyaka: Enis Kıvanç Çöl 18 sayı, 2 ribaund
J.J. Frazier 20 sayı, 3 ribaund, 7 asist,Azizcan Özdemir 13 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Eren Ocaktürk 13 sayı, 8 ribaund, 5 asist

2 YORUMLAR

  1. 58sn kala hakemin Bornovali fraizer e yapılan net faulu calmamasi üstüne teknik faul verip oyundan atması yine bir hakem rezaletini gözler önüne serdi tabi alt Lig olduğu için umursayan yok ama Halil dersine iyi çalışmış yine hakemler üzerinde etki kurmayı basarabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi