Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Kerr: Sonunda ölüm yok ya…

2019 Dünya Kupası’nda yedinci olan ABD Milli Takımı’nın asistanı olan Steve Kerr, baş antrenör olarak baskıyı sevdiğini belirtip, “Sonunda ölüm yok.” dedi.

Kerr’ün basın toplantısından…

  • 24 Ağustos benim annemin doğum günü. Bugüne dair beni en çok ilgilendiren şey bu. Doğum günün kutlu olsun anne! Şu anda bizi izliyor olma ihtimali sıfır…
  • Bu takımı seçimimizi, milli takımdaki eski tecrübelerim şekillendirdi. Kısa zamanda takım olabilecek oyuncuları istedik. Bu takımda harika hissiyatta oyuncular var. Hepsi birbiriyle bağ kurdu ve yaşadıkları deneyimden keyif alıyor. 2019 ve 2021’de Popovich’in asistan koçu olmak benim için harikaydı. Altı hafta boyunca birlikte olacak bir takım oluşturmak ne demek anlıyorsunuz. NBA’den çok farklı.
  • En önemli şey FIBA kurallarına alışmak ve birlikte oynamaktı. Bunun yanında zor rakiplere karşı oynadık. Özgüvenimiz yerinde fakat zorlandığımız anlar da oldu. İspanya da Almanya da bize zor anlar yaşattı, bu tecrübeler bize fayda sağlayacak çünkü şu an bu takımların ne kadar iyi olduğunu biliyoruz.”
  • Baskı biraz sizin ondan ne çıkardığınıza bağlıdır. Hepimiz yaptığımız işi seviyoruz. Ben koçluk yapmayı seviyorum. Bu baskıyı, rekabeti seviyorum. Rekabetçi bir insan olmanın bir parçası da kaybedebileceğini kabullenmektir. Rekabetin bütün amacı budur zaten. Kazanmak da vardır, kaybetmek de… Sporun güzelliği de işin sonunda ölümün olmaması. Rekabet edeceğiz, elimizden ne geliyorsa yapacağız, altın madalyayı kazanmayı çalışacağız. Eğer kazanamazsak kimse ölmeyecek. Çok fazla eleştiri olacağının farkındayız fakat bunda bir sakınca görmüyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi