Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Konu Atatürk Olunca, Taraftarlık Teferruat…

Suudi Arabistan’ın Atatürk alerjisi sonucu takımlarımızın oynamayı reddetmesiyle ertelenen Süper Kupa Finali seferinden sabaha karşı İstanbul’a dönen Fenerbahçe ve Galatasaray kafilelerini bütün takımların taraftarı coşkuyla karşıladı. Futbol taraftarlarının dışında çok sayıda vatandaş futbolcuları karşılamak üzere havalimanlarına akın etti.

Türk milleti bir kez daha kırmızı çizgisi olan Milli konulardaki hassasiyetini, büyük bir birleşmeyle ortaya koydu.

Atatürk sevgisinin bir araya getirdiği toplulukta rakip takım formasını giyenlerin omuzlarda taşınması, konu Milli mesele olduğunda kulüp taraftarlığının bir kenara bırakıldığını sergiledi.

5 YORUMLAR

  1. Önemli olan doğal kaynaklar olmasa bir hiç olan,dünyaya faydalı tek bir şey yapmayan bedevinin alerjisi değil bu ülkede doğup büyümüş bedevi sevicilerin alerjisi. O’nun sayesinde vatanı, bayrağı,kimliği, özgürlüğü olup para,mal, mülk, makam elde edenler O’na rezilce, alçakça, kahpece ayyaş,ne yaptı,din düşmanı vs dediler, milletin yarısı da dindarlar ayağına onlara para ve çıkar için 21 yıldır oy ve destek veriyor. Güya Atatürkçü geçinenler para için şahsın birine biat etmedi mi etmiyor mu? Sözde Atatürk kırmızı çizgim diyen şahıs O’na hakaret eden şahsa kendisini milli takım koçu yaptı ve milyonlarca euro verdi diye döne döne teşekkür etmedi mi? Dünyada bizim gibi kurucusuna ve kurucu değerlerine bu kadar çok adice nankörlük eden,para ve çıkar için her kılığa girebilecek zihniyette başka bir millet yoktur maalesef. Atatürk öyle büyük ki İlber Ortaylı’nın da dediği gibi adam yattığı yerden savaşıyor ve kazanıyor ,hep de kazanacak,
    bedevi sevici,siyasal islamcı,din tüccarları,
    yobaz, sapık, hırsız ve onların yalakalarının gerçek yüzlerini bu millet elbet anlayacak ama umarım çok geç olmaz…

  2. Biri sözde ülkenin batıya açılan penceresi diğeri de sözde Atatürk’ün taraftar olduğu ve onun yolundan giden takım dünyada başka bir yer kalmamış gibi para uğruna bizi ingiliz desteğiyle arkamızdan vuran,katil, şehvet düşkünü, gayrı müslimlerin uşağı olmuşların ülkesinde Cumhuriyet’imizin 100. yılında final oynamayı kabul ettiler olan biten ortada. Ülkeyi yöneten badem, lafta çok sevdiği atası Osmanlı’ya hakaret eden, ulu önderimiz,tek başkan tek başöğretmen tek reis tek komutan tek lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e deccal diyen taptığı insan müsveddesi ölünce ulusal yas ilan etti askeri şehit olunca umurunda olmadı. Düşman aslında uzakta, dağda,çölde falan değil bizim içimizde,kimler olduğu da malum.

  3. Hepsini sevgiyle ve saygıyla kutluyorum. Bence bu saatten sonra, hem cimboma hem de kanaryaya bu olay nedeniyle anı olarak birer süper kupa verilmeli ve bu yılki süper kupa mücadelesi böyle sonuçlanmalı, her ikisi de hem kurumsal olarak hem bireysel olarak onurlandırılmayı hak etti.

  4. Atatürk, Atatürk duruşu, Atatürkçü duruş, gerçek Atatürk sevgisi güzelim ülkem dururken bu maçı yurtdışında oynamaz oynattırmazdı! Böyle bir şeye heves etmezdi! Etseydi bile dünyada hiç bir yer kalmamış gibi gidip ümüğünden sömürgen batı kapitalizmine bağlı olan Suudi Arabistan’ı seçmezdi!… Bu nasıl bir kompleks? Bu nasıl bir görgüsüzlüktür? Suudi kuklalar tarihleri boyunca yaptıkları gibi efendilerinin emirlerini eksiksiz uyguladılar. Hayatta iken dokunamadıkları, tırstıkları tarihi karakter Atatürk’ten ancak böyle intikam alabileceklerini sanıyorlar! Da bizim gösteriş budalası yöneticilerimiz şimdi yaptıkları bu büyük hatayı Atatürk sevgisi ile mi ambalajlayıp milletin gözünden kaçıracaklar? Evet çatır çatır kaçıracaklar, göbek de atıp yağ gibi üste çıkıp hakkı yenmişleri oynayacaklar. Zaten basına servis edilen resimler yazılar her şeyi gösteriyor! Milletin kafasının içini de futbol topunun içine çevirirseniz başka ne sonuç bekleyebilirsiniz ki? Bomboş kafalar! Kimse çıkıp sizin Suudi Arabistan’da ne işiniz var diye sormayacak mı? Sizin üç kuruşluk futbolunuz ile ne işiniz var Suudi Arabistan’da? Hadi gittiniz Atatürk ile Türk Milletini niye sarıyorsunuz bu gereksiz gösterişin içine? Yazık çok yazık ettiniz! Bu milletin en önemli değerlerinden birini böyle görgüsüz, plansız bir işe bulaştırmakla büyük hata ettiniz! Ne oldu şimdi üç kuruşluk futbolunuz (https://basketfaul.com.tr/yazarlar/buyuk-iskence-necip-kapanli/) ve gösteriş budalalığınız uğruna bu milletin yüzüne Suudilere attırdığınız tokata değdi mi?….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi