Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

Taştimur Filistin Milli Takımı’nın başına geçiyor

Gökhan Taştimur, Filistin Milli Takım koçluğu için Filistin Federasyonu ile anlaştı. Resmi sözleşme önümüzdeki günlerde Federasyon Başkanı İbrahim Habash ile Taştimur arasında İstanbul’da imzalanacak.

Filistin’in coğrafi zorluklarına karşın halkın basketbola ilgisinin büyük olduğunu belirten deneyimli koç şunları söyledi:

“Heyecan verici bir proje ile 2027 Dünya Şampiyonası’nda Filistin’in yer alması için yola çıkıyoruz. Bunu başaracağımıza da inancım tam. Önümüzdeki ilk dönemde Amerika’da ile Avrupa’daki üniversitelerde ve kulüplerde oynayan Filistinli oyuncuları tespit edeceğiz. Şu anki kadroda NCAA’de oynayan 2-3 milli oyuncu var. Yeni isimlerle birlikte çok iddialı bir takım yaratacağız.

Filistin yaşadığı bütün olumsuzluklara karşın basketbolda FIBA üyesi 165 ülke arasında sıralamada 92. sırada. Basketbola olan ilgiyi milli takım başarıları ile destekleyecek ve umarım Filistin’i daha üst sıralara taşıyacağız. Filistin Federasyonu ile yaptığı görüşmelerde kulüp takımı çalıştırabilmem konusunda da anlaştık.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

15,872TakipçilerTakip Et
36,695TakipçilerTakip Et
65,321AboneAbone Ol

REKLAMLAR

popüler

zonguldak psikolog
zonguldak bireysel terapi